راز فروش سالانه ۵۰ میلیون کیلو مرغ نارنجی چیست؟

راز فروش سالانه ۵۰ میلیون کیلو مرغ نارنجی چیست؟
زوج میلیاردر صاحب رستوران‌های زنجیره‌ای پاندا اکسپرس داستان موفقیت جذابی دارند
۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ بدون دیدگاه برند استوری https://bit.ly/2HInx6r
پگی و اندرو چرن، بنیانگذار و مدیر رستوران‌های زنجیره‌ای پاندا اکسپرس هستند. این رستوران زنجیره‌ای آمریکایی بیش از ۲هزار شعبه در سراسر دنیا دارد و براساس گزارش فوربس ارزش شبکه رستوران‌های متعلق به این دو نفر بالغ بر ۳.۳ میلیارد دلار است. رستوران‌های پاندا اکسپرس سالانه ۵۰  میلیون کیلوگرم مرغ نارنجی به فروش می‌رساند. این مجموعه در طی ۲۵ سال از یک رستوران در مرکز تجاری موسوم به California Mall توسعه یافته و مشتمل بر ۲هزار شعبه در سراسر دنیا شده که این زوج مالک و مدیر همه رستوران‌های این شبکه هستند. 
راز فروش سالانه 50 میلیون کیلو مرغ نارنجی چیست؟

پگی و اندرو چرن، بنیانگذار و مدیر رستوران‌های زنجیره‌ای پاندا اکسپرس هستند. این رستوران زنجیره‌ای آمریکایی بیش از ۲هزار شعبه در سراسر دنیا دارد و براساس گزارش فوربس ارزش شبکه رستوران‌های متعلق به این دو نفر بالغ بر ۳.۳ میلیارد دلار است. رستوران‌های پاندا اکسپرس سالانه ۵۰  میلیون کیلوگرم مرغ نارنجی به فروش می‌رساند. این مجموعه در طی ۲۵ سال از یک رستوران در مرکز تجاری موسوم به California Mall توسعه یافته و مشتمل بر ۲هزار شعبه در سراسر دنیا شده که این زوج مالک و مدیر همه رستوران‌های این شبکه هستند. این زوج امپراتوری خود‌ را در سال ۱۹۸۰ بنا نهادند و از آن زمان همچنان به کار خود توسعه داده‌اند گرچه آنها از ابتدا در فکر ایجاد چنین کسب‌و‌کاری نبودند. اندور چرن تا پیش از تاسیس نخستین شعبه خود، کارشناسی ارشد ریاضیات داشت و خانم پگی چرن در حال تحصیل در دوره دکترای مهندسی برق بود. آنها به صورت مجازی همچنان همه شعب خود را اداره می‌کنند و ارتباط کاری با شعب را به شکل متعارف حق امتیاز درنیاورده‌اند. به همین دلیل پاندا اکسپرس در بین مجموعه رستوران‌های زنجیره‌ای در اندازه خود، یک استثناء است. اندرو چرن، زاده یانگ‌ژو در چین است و گرچه پدرش هم سرآشپز بوده اما از ابتدا نمی‌خواست وارد این حرفه شود. او برای تحصیل در رشته ریاضی وارد آمریکا شد و نهایتا موفق به دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه میسوری شد. او در همین دوران با پگی که در هنگ‌کنگ زاده شده و در حال تحصیل در آمریکا بود، آشنا شد. اندرو در سال ۱۹۷۳ با کمک پدرش که وظیفه سرآشپز را به عهده گرفته بود، نخستین رستوران را در کالیفرنیا با نام Panda Inn تاسیس کرد. افتتاح نخستین شعبه همزمان با دیدار ریچارد نیکسون رئیس جمهور آمریکا از چین بود و آنگونه که پگی شرح می‌دهد، مردم این رستوران را نشانه‌ای از ارتباط بین دو کشور می‌دانستند. آنها در سال ۱۹۸۲ نخستین شعبه از مجموعه پاندااکسپرس را در کالیفرنیا تاسیس کردند.  رستوران زنجیره‌ای پاندا اکسپرس به سرعت در مسیر رشد قرار گرفت و در مدت ۱۰ سال موفق به تاسیس ۹۷ شعبه شد. پگی چن در این‌باره به بلومبرگ می‌گوید: «در ابتدا می‌خواستیم که مک دونالد شرق شویم.» خانم چن با تکیه بر تحصیلات و تخصص خود تلاش کرد تا روند عملیاتی و پشتیبانی رستوران‌ها را طراحی کند. بر همین اساس او پیشتاز ‌فناوری ایجاد سامانه‌ای برای انجام وظایفی همچون مدیریت انبار‌ و سفارش مواد مورد نیاز شد. پاندا اکسپرس در استفاده از این سامانه بین رستوران‌های آمریکایی چینی، هنوز هم منحصر‌به‌فرد است. رستوران‌های زنجیره‌ای پاندا اکسپرس یک محصول خاص به نام مرغ نارنجی دارد که سالانه ۵۰ میلیون کیلو از آن را به فروش می‌رساند، این در حالی است که بر اساس گزارش نیویورک تایمز آنها در هر سال موفق به فروش ۲۲ میلیون پوند بروکلی هم می‌شوند. به این ترتیب کسب‌و‌کاری که برای آنها مانند معدن طلا بوده، این زوج را تبدیل به یکی از ۲۵۰ ثروتمند آمریکا کرده در حالی‌که خانم پگی چن رتبه یازدهم در بین زنان ثروتمند خودساخته در آمریکا را هم دارد.  این کسب‌و‌کار خانوادگی دوتن از سه فرزند خانواده را نیز به کار گرفته است. آندرا چن وظیفه مدیریت بازاریابی را برعهده دارد و در همین حال نیکول چن مدیر برنامه‌های رویدادهای خاص در این مجموعه رستوران‌های زنجیره‌ای است. خانواده چن در ارتباط با کارکنانشان فلسفه کاری مبتنی بر ایجاد امکان رشد و ارتقای شغلی را دنبال می‌کنند. خانم چن در این‌باره می‌گوید: «ما باید مراقب و حامی یکدیگر باشیم و یکدیگر را به پیشرفت ترغیب کنیم.»

منبع: business insider

افزودن دیدگاه جدید

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.‎
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.‎