ریحون

50درصد بازار را می‌خواهیم!
گفت‌وگوی شفاف و صریح با بابک کبیری، مدیرعامل ریحون؛ از رفتن سهیل علوی تا رشدی که با یونانی‌ها تجربه کرده اند به همراه یک یادداشت از سهیل علوی بنیانگذار این استارت‌آپ

حرف از ریحون که پیش می‌آید، بخشی از سلول‌های مغزمان به سمت توییتر می‌رود و بخشی به هشتگ‌هایی که حسابی داغ شدند و هنوز هم سایه‌وارهایی از آنها بر سر ریحون هست. یک اسم هم حسابی به ریحون چسبیده و آن نام سهیل علوی است. اما الان بنیانگذار ریحون چند هزار کیلومتر دورتر از تهران و در کاناداست.

۲۳ تیر ۱۳۹۷ بدون دیدگاه طاهره خواجه گیری
خواب‌های شنبه‌‌ای می‌بینم!
اکبر هاشمی، سردبیر «شنبه» از خاطرات یک سال انتشار شنبه می‌گوید

چند دقیقه دیگر باید با اکبر هاشمی گفت‌وگو کنم، چه سوالاتی از او بپرسم؟ اکبر هاشمی سرش را بالا گرفت و خندید و جوابی نداد. در این گفت‌وگو می‌شد به سراغ حرف‌های به اصطلاح فان رفت و از رنگ‌ مورد علاقه‌اش پرسید. می‌شد پرسید در دفتر شنبه چه‌ غذایی را می‌خورد و از کدام استارت‌آپ غذا سفارش می‌دهد ...

۲۶ فروردین ۱۳۹۶ بدون دیدگاه طاهره خواجه گیری
اگرقرار است شکست بخورید بهتر است زودتراین  اتفاق بیفتد
سهیل علوی: توهم را کنار بگذارید. اینجا سیلیکون‌ولی نیست و شما هم از دانشگاه استنفورد و یا ام‌آی‌تی فارغ‌التحصیل نشده‌اید. قابلیت‌های خود را خوب بشناسید

سایت «ریحون» سرویس سفارش آنلاین غذاست که کاربران می‌توانند با استفاده از آن رستوران‌هایی را که محل استقرار سرویس دلیوری غذا را  ارائه می‌دهند به همراه منوی غذا، قیمت و عکس‌های حرفه‌ای مشاهده و انتخاب کنند و به‌صورت آنلاین از آن خرید کند ...

۲۲ اسفند ۱۳۹۵ بدون دیدگاه
 ناهارتان را گرم بخورید
گپی با تیم «سرمیز»، استارت‌آپی که سرویس غذای شرکتی و پرسنلی ارائه می‌دهد

شعارشان این است:« غذای خود را سر میز سفارش دهید» آن‌ها غذا را گرم و رأس زمان مقرری که تعیین کرده‌اید، سر میز محل کارتان می‌آورند و برای همین نامشان را «سر میز» saremiz. ir گذاشته‌اند. 

۱۳ Mehr 1395 بدون دیدگاه

هرسال که از عمرتان می‌گذرد، مغزتان هم پیرتر می‌شود و با عبور از میانسالی بخشی از توانایی‌هایش را از دست می‌دهد.

۰۵ Mordad 1395 ۲
اشتراک در ریحون