رستوران_زنجیره_ای

مرغ‌های سرهنگ ساندرز
معرفی راهکارهای بازاریابی برند کی‌اف‌سی

نام سرهنگ ساندرز در کنار سوخاری‌های دوست‌داشتنی کنتاکی، آشنای بسیاری از مردم جهان است. ساندرز که کار خود را با یک اتاقک کوچک در یک پمپ‌ بنزین شروع کرد، بعد از مدتی توانست یکی از مهم‌ترین و معروف‌ترین رستوران‌های زنجیره‌ای فست‌فود را در جهان راه‌اندازی کند که امروز  با نام مخفف  KFC در جهان شناخته می‌شوند. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به برخی از مهم‌ترین راهکارهای بازاریابی و برندسازی این شرکت

 

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ بدون دیدگاه
راز فروش سالانه 50 میلیون کیلو مرغ نارنجی چیست؟
زوج میلیاردر صاحب رستوران‌های زنجیره‌ای پاندا اکسپرس داستان موفقیت جذابی دارند

پگی و اندرو چرن، بنیانگذار و مدیر رستوران‌های زنجیره‌ای پاندا اکسپرس هستند. این رستوران زنجیره‌ای آمریکایی بیش از ۲هزار شعبه در سراسر دنیا دارد و براساس گزارش فوربس ارزش شبکه رستوران‌های متعلق به این دو نفر بالغ بر ۳.۳ میلیارد دلار است. رستوران‌های پاندا اکسپرس سالانه ۵۰  میلیون کیلوگرم مرغ نارنجی به فروش می‌رساند. این مجموعه در طی ۲۵ سال از یک رستوران در مرکز تجاری موسوم به California Mall توسعه یافته و مشتمل بر ۲هزار شعبه در سراسر دنیا شده که این زوج مالک و مدیر همه رستوران‌های این شبکه هستند. 

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ بدون دیدگاه
اشتراک در رستوران_زنجیره_ای