برند استوری

شماره 37 هفته نامه شنبه با تیتر "اکو سیستم دهه شصتی ها" منتشر شد

در این شماره خبرنگار شنبه سراغ محمد فرمد، بنیانگذار لک‌ لك رفته که  از کسب‌وکارش، رقبا، چالش‌ها و همچنین اکوسیستم استارت‌آپی کشور می‌گوید که اعتقاد دارد امید و فرصت هم نسلان او برای کار و تلاش است.

۲۹ Aban 1395 بدون دیدگاه
شماره 33 شنبه با تیتر " جوجه کشی با تفکر استارت آپی " منتشر شد

در این شماره خبرنگار شنبه سراغ  احسان مصلحی و علی گرداد رفته که چطور تفکر و دانش استارت آپی خودشان را به سمت تولید برده اند و جوجه کشی انلاین راه انداخته اند و دستگاه هایشان از طریق یک اپلکیشن کنترل می شود. 

۳۰ Mehr 1395 بدون دیدگاه
ماجرای زندگی ۵۰ ساله محصولی به نام «نوتلا» که سالی ۳۶۵ هزار تن فروش دارد

شاید هیچ‌کدام از ما در خاطرات کودکی‌مان جایی برایش نداشته باشیم و یکی از آن مزه‌های نوستالژیک شکلاتی نباشد؛ اما در این سال‌ها آن‌قدر پایش به بازار ایران باز شده که احتمالا همه ما حداقل یک‌بار آن را مزمزه کرده‌ایم یا نگاهی به شیشه‌های نیم‌کیلویی قهوه‌ای‌رنگش انداخته‌ایم. حالا آوازه نوتلا یا همان شکلات صبحانه‌های ایتالیایی خوشمزه و کمی تا قسمتی هم گران، که فرانسوی‌ها اولین مصرف‌کنندگانش در دنیا هستند، در همه دنیا پیچیده و ما هم تبدیل شده‌ایم به یکی از طرفداران پروپاقرصش.

۲۴ Mordad 1395 بدون دیدگاه الناز بدیعی
اشتراک در برند استوری